Бойовий трейлер танка

Бойовий трейлер танка
46
0
0

Танки іноді атакують поодинці, але найчастіше вони повинні мати піхотний супровід, який захищає їх від атак збоку або ззаду. Ці піхотинці, як правило, йдуть за танками, де піддаються вогню противника. Танки можна було захистити, прикріпивши до них причіп з піхотою. Такий причіп рухався б за танком, і таким чином був би захищений від протитанкового вогню супротивника з фронту. Причіп захищав би пішоходів від вогню ворожої піхоти, від мінометів і безпілотників зверху.
Такий трейлер показано на малюнку вище.
Причіп буде встановлений на поворотних колесах (6), які можна повертати в усіх напрямках, як офісні крісла на колесах, які можуть рухатися в усіх напрямках, або як візки перед торговими центрами. На цих поворотних колесах (6) знаходиться металева підлога (1), на якій знаходиться еластичне ліжко (2), на якому розміщуються солдати. На верхній стороні причепа є металевий похилий дах (3), що захищає екіпаж зверху. На цьому похилому даху (3) є велика кількість отворів, які закриті рухомими металевими кришками (4). Переміщаючись вгору і вниз, ці рухомі кришки (4) створюють отвори, через які солдати можуть відкривати снайперський вогонь в сторони або вгору.
Бокові панелі (5) висять з боків цього причепа, щоб захистити солдатів від вогню противника збоку.
Такий причіп може тягнути як танк, так і будь-який позашляховик, а також будь-який трактор. Причіп має низький профіль і може бути схований у високій рослинності. Коли танк або інша машина тягне причеп, військовослужбовці під час руху можуть відкрити рухомі кришки (4) і відкрити вогонь під час руху. Коли автомобіль повертається на місці, причіп повертатиметься навколо тягача завдяки поворотним колесам (6), які обертаються в усіх напрямках. Коли буксир зупиняється, солдати можуть швидко вийти, піднявши бічні панелі (5) вгору та вийшовши з автомобіля під ними.
Такий причіп можна перетворити на суцільний бункер або бліндаж, засипавши його великою кількістю ґрунту з усіх боків і зверху, залишивши лише отвір для входу.