Тральщик для бронетехніки

Тральщик для бронетехніки
45
0
0

Розмінування зазвичай відбувається тільки в мирний час. У бою їх прибирають тільки в тому випадку, якщо потрібно зробити прорив через мінне поле.

Для швидкого розмінування полів у бою використовується щільний артилерійський або мінометний вогонь, який активує міни вибухами. Використовуються також спеціальні вибухові пристрої, які виділяють вибуховий газ, приведення в дію якого мінує. Також є танки, у яких перед собою є обертові елементи, які видаляють міни ударом по мінах.

Усі ці методи очищення використовуються перед боєм, щоб зробити проходи крізь мінні поля, через які може пройти атакуюча армія. Проте є снаряди, якими стріляють гармати, і які після вбивання в землю перетворюються на міни. Ці міни можна швидко поставити перед атакуючим ворогом навіть під час бою.

Для безпечного проходження через мінні поля розмінування необхідно проводити під час самої атаки. Такий тральщик можна зробити дуже дешево і швидко з відходів і встановити на будь-яку бронетехніку.

Такий транспортний засіб, показаний на малюнку вище, дуже простий, дешевий і має небагато деталей.

На передній частині бронемашини (1) закріплена міцна труба, яка виконує роль тримач (2). Цей тримач (2) має міцну круглу трубку (3), закріплену на передньому кінці під кутом 90 градусів. На цю круглу трубу (3) з лівого та правого боку помістіть велику кількість старих утилізованих автомобільних шин (4). Під час руху бронемашини (1) автомобільні шини (4) рухаються по землі перед машиною, і їх вага активує міни. Для цього вони повинні бути досить важкими. Якщо вони самі по собі недостатньо важкі, то потрібно закласти в них кілька десятків кілограмів бетону. Шини для вантажних автомобілів важчі, і їх не потрібно заливати бетоном, але шини для легкових автомобілів легкі і потребують додаткової ваги.

Коли стара використана шина (4) активує міну, вибух розриває шину, і вона злітає в повітря. Потім сусідня шина пересувається на це місце, і транспортний засіб може рухатися далі. Переміщення сусідньої брухтової шини (4) здійснюється силою, створюваною зовнішніми брухтовими шинами (4), які піднімаються вгору і своєю вагою штовхають сусідні шини (4) до середини круглої труби (3). Це відбувається завдяки тому, що ця кругла труба (3) більшу частину своєї довжини розташована паралельно землі, а зовнішні сторони спрямовані вгору, а також брухт шин (4), які знаходяться на цій частині круглої труби ( 3) своєю вагою всі інші шини (4) штовхають до середини круглої труби (3).